Добавлено Бану: Для начала прошу вас прочитать эту статью Что такое почтовые службы?, Теория зарубежных покупок: https://shu.com.ua/threads/teorija-pokupok-v-ssha-i-evrope.29/ FAQ для новичков: https://shu.com.ua/threads/faq-dlja-novichkov.17437/ Магазин ZARA представлен в разных странах. Достыпны онлайн-магазин в старанх Европы и США ( возле выбраной старны должен стоять значек корзинки) очень часто покупают Испанию, Польшу, Порутугалию, Германию, Италию, Францию, Англию и США Отличительной чертой бренда есть простота и лаконичность стиля. Мало кто может похвастаться тем, что компания производит одежду самостоятельно( от создания дизайна до шитья) за очень короткий срок, и это всего 2 недели! За свой не долгий, но успешный период существования бренд зарекомендовала себя с очень хорошей стороны. Он доступен практически каждому. Здесь каждый найдет свою, уникальную вещь, и, обязательно придёт еще! Трудно представить, что когда-то основатель этого бренда создавал и шил вместе с женой домашний текстиль из фабричной ткани. А теперь его бренд у всех на слуху, и что самое важное, его можно купить самостоятельно, прямо в онлайн магазине! Биллинг и шиппинг адрес указываем мейл-форварда , предварительно выбрав для себя оптимально подходящий Обязятельно выбирайте доставку на дом-СТАНДАРТ а не на магазин! Карты Принимает украинские карты, иногда не принимает виртуалки, так же возможна оплата через payPal Доставка в Украину Прямой нет Купонов на нее не бывает. только личные. Так же нет никаких кэш-беков! Ищите купоны? Загляните в темку НАХОДОЧКИ. Самые свежие КУПОНЫ, СКИДКИ, НОВОСТИ от магазинов.
На скільки знаю, в більшості перевізників посилки з магазину Zara в Іспанії та Португалії реєструється в кабінеті по номеру замовлення, а не по номеру треку.
Регистрируются по номеру трека, и часто именно у Зары они не совпадают, с указанными в кабинете. Номер заказа указывается в дополнительной информации, как и инвойс и стоимость посылки и зара.
В Покупки і Міста точно реєструються по номеру замовлення, це написано на їх сторінці і я завжди так реєструвала і все завжди було ок. В ЮЕ не пам'ятаю, треба дивитись.
Ось з інструкції Міст шопінг: Як зареєструвати замовлення в кабінеті? 1. У кабінеті відкрийте «Замовлення» - «Товари з магазинів» і натисніть на «Зареєструвати товар». 2. Оберіть «Країну відправки», тобто країну, на склад якої поступить товар. 3. Вкажіть номер відстеження. Для Іспанія та Португалії вкажіть номер замовлення. Ось що написано в Покупки: Натисніть "Зареєструвати замовлення" і введіть номер замовлення (якщо замовлення з Іспанії або Португалії) або трек-номер (якщо замовлення з Англії, Німеччини, Польщі, Франції).
В мист шопинг Вы можете как номер заказа так и трекинг номер указывать. Зара далеко не всегда пишет номер заказа, по крайней мере лично у меня на половине посылок номера заказа нет, а при условии, что мист регистрирует посылки после поступления на склад в Чехии то указывать трекинг номер точно не лишним будет.
Ви в принципі можете реєструвати як вам заманеться. Я написала як передбачено в інструкції на сайті Міста і Покупки.
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, на момент заказа указала разные адреса: шиппинг на юкрейн экспресс, а биллинг на новую почту. Это мой второй заказ, первый на НП был, сейчас решила ЮЭ заказать, а адрес не изменила( ( это повлияет на доставку , т.к счёт пришёл в на НП, а доставлено на склад ЮЭ?
Зареєструвалась в інтернет-магазині ZARA Португалія. Під час реєстрації вводила свій український номер телефону, щоб на нього надійшов код верифікації. Далі на сайті ZARA Португалія заповнила адресу: скопіювала інформацію з адресою складу Ukraine Express та їх португальським номером телефону. Після цього ZARA почала вимагати код верифікації з португальського номера. Але як мені його здобути? Чи можна тепер замовляти із сайту ZARA Португалія чи це кінець? Чи можна в адресі INVOICING на сайті ZARA залишити свій український номер телефону, щоб акаунт був верифікований? А адреса доставки вже буде з португальським номером. В яку графу вписувати код клієнта Ukraine Express на сайті ZARA Португалія? FLAT NUMBER AND/OR LETTER (ANDAR/PORTA OU OUTRO) чи краще додати код клієнта до прізвища?
Всі акаунти ZARA різних країн вимагають код верифікації по номеру телефону. Але як його отримати (код верифікації), якщо вказані номери Ukraine Express? Чи блокують в подальшому неверифіковані акаунти?
Для вертифікації вказуйте свій телефон. UE телефон не обов'язково вказувати. Доставлять і без нього. Або ж можете зареєструвати дві адреси: одну з вашим номером телефону, іншу - з телефоном UE. При відправці виберете потрібну адресу доставки.
Це вже перевірено на досвіді, що якщо у платіжній адресі (invoicing) вказано український номер, то все прийде без проблем? Ще жодного разу не замовляла, тому трохи хвилююся. Спробувала зареєструвати ще одну адресу з українським номером - все одно просить код з португальского/іспанського номера, а не з українського. Тобто код верифікаціі просить саме з invoicing-телефону. Якщо не верифікувати акаунт ZARA, його можуть видалити? У кого який досвід? Ще питання: а можна використовувати один український номер для акаунтів декількох країн? Я поки що зареєструвала Іспанія, Португалія на різні номери. Але ще хотіла б Німеччину або Польщу. І думаю чи треба третій номер.
Чи можна в ZARA вписувати свій код клієнта Ukraine Express біля прізвища (щоб вже напевно моя посилка не загубилася)? Так спрацює?
Не біля прізвища, а там, де другий рядок адреси, біля прізвища сайт може не пропустити. Номер клієнта потрібен, бо трек номер поштова служба може змінити і тоді ваша посилка буде серед непізнаних. Можна один номер телефону на кілька країн. З вашим номером телефону посилку доставлять, я так замовляла і не раз (різні країни).